Skolfakta

Antal: 11

• Skolbyggnadens entré

En skola präglad av mångfald och tolerans

Vår ambition är att utveckla elevernas kunskaper och främja deras beredskap att möta framtida utmaningar. Vi vill att eleverna ska kunna ta ansvar för och påverka den framtida samhällsutvecklingen i ett hållbart globalt perspektiv.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Ordningsregler

Årligen beslutas skolans ordningsregler i samband med elever i skolkonferensen. Som elev är du skyldig att känna till och följa dom.

• Skola med anor från 1600-talet

Samma år som författaren och översättaren Maria Gustava Gyllenstierna samt naturfilosofen Anna Baynard föddes grundades också Kungsholmens gymnasium. Här kan du läsa mer om skolans historik.

• Matsalen

Kalender och matsedel

På skolan har vi delat upp kalendern i två delar: läsårsdata och matsedel. Om du vill ladda ned och synkronisera kalendern med din mobil eller dator har du därmed också möjligheten att välja om du då vill ladda ned båda två eller bara en av dem.

• Start

Vår ambition är att utveckla dina kunskaper och främja din beredskap att möta framtida utmaningar. Vi vill att du ska kunna ta ansvar för och påverka den framtida samhällsutvecklingen i ett hållbart globalt perspektiv.