Antal: 9

• Elevinflytande

Skolan har ett dubbelt uppdrag, ett kunskapsuppdrag och ett demokratiskt uppdrag. Den demokratiska kompetensen utvecklas genom delaktighet och inflytande och du som elev har rätt att påverka det som händer i skolan.

Genom klassråd och deltagande i skolkonferens ges den möjligheten.

• Vi hjälper dig att hitta vägen till ditt mål

Under och efter gymnasietiden är det många val som ska göras inför framtiden. Ibland behöver du stöd och hjälp i den valprocessen.

Vi hjälper till när du har funderingar kring program- och kursval, utbildning efter gymnasiet, frågor om arbetsmarknad och yrken samt frågor om behörighet och komplettering.

• Elevhälsoteam

Elevhälsoteamet arbetar tillsammans med lärare och skolledning för att skapa de bästa förutsättningarna för en god skol- och lärandemiljö.

• Maria - specialpedagog: "Talböcker gör en enorm skillnad", text i större grad

Specialpedagogiskt stöd

Mitt namn är Maria Suchowiak och jag arbetar som speciallärare och specialpedagog här på Kungsholmens gymnasium.

Som del av EHT arbetar jag främjande och förebyggande genom att föreläsa om studieteknik. Jag arbetar med pedagoger om hur undervisningen kan bli ännu bättre på KG.