Till innehåll på sidan

Högskoleförberedande program

Antal: 7

 • Ekonomiprogrammet

  Our new International Business Programme is a three-year programme which follows the Swedish syllabus using English as the language of instruction within the school’s International Section.

  The International Business Programme / Economy programme in English

 • En skola – tre sektioner

  Kungsholmens gymnasium är en skola där olikheterna berikar och studiemotivationen förenar. I den dagliga verksamheten arbetar vi alla under samma tak. Rent juridiskt är skolan dock uppdelad i tre skolenheter.

  Vi erbjuder utbildningar med internationell och musikalisk prägel. Vi jobbar efter ledorden "bildning för aktiv påverkan i en globaliserad värld".

 • Naturvetenskapsprogrammet

  Är du intresserad av naturvetenskap och nyfiken på att finna svar? Kunskap i naturvetenskap kan användas för att förstå och ta itu med komplexa frågor som rör människan och samhället. Här utvecklar du ett vetenskapligt förhållningssätt och lär dig att se olika fenomen i ett helhetsperspektiv. Naturvetenskapsprogrammet är till för dig som vill ha en bred studieförberedande utbildning.

   

 • Samhällsvetenskapsprogrammet

  Samhällsvetenskapsprogrammet låter dig undersöka hur både individer och samhällen, på lokal och global nivå, utvecklas genom möten. Du utvecklar dessutom kunskap om samband mellan historia och nutid.

   

 • Humanistiska programmet - filmer om gymnasieskolan

  Humanistiska programmet inriktning språk

  Språk är grunden till allt mänskligt tänkande och samspel. Språk skapar och bär mänsklig kunskap.

  Genom att studera människan utifrån språkliga och kulturella perspektiv får du redskap att kunna tolka och förstå dig själv och en komplex omvärld.