Vi hjälper dig att hitta vägen till ditt mål

Under och efter gymnasietiden är det många val som ska göras inför framtiden. Ibland behöver du stöd och hjälp i den valprocessen.

Vi hjälper till när du har funderingar kring program- och kursval, utbildning efter gymnasiet, frågor om arbetsmarknad och yrken samt frågor om behörighet och komplettering. Dina behov och förväntningar är grunden i vägledningsarbetet och vårt syfte är att du ska få stöd i processen att fatta egna väl underbyggda val kring utbildning och arbete efter gymnasiet.

Hos oss får du hjälp att hitta information om studier och yrken och du är alltid välkommen med frågor eller att boka tid för enskilt samtal. Vi kommer också ut till klasserna för att informera om sådant som rör studier och arbetsmarknad. Vi har drop-in i skolans entréhall på plan 3 måndag-fredag klockan 11:00-12:00. Där kan du passa på att ställa kortare frågor om till exempel din studieplan, meritpoäng, individuella val eller boka tid.

På Kungsholmens gymnasium finns två studie- och yrkesvägledare. Här ser du vem du ska kontakta.

Svenska Sektionen & Körsektionen (SA)

Alexandra Medvedyeva

Studie- och yrkesvägledare för elever på:

Svenska sektionen: Humanistiska programmet inriktning språk, Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap, Naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap.

Körsektionen: Samhällsvetenskapsprogram med körsångsprofil

Jag finns på plan 2 (Elevhälsan) – passera elevskåpshallen och ta sedan första dörren till vänster.

E-post: alexandra.medvedyeva@edu.stockholm.se

Välkommen!

International Section, Språkintroduktion, Körsektionen (NA)

Leah Coakley Nilsson

Studie- och yrkesvägledare för elever på:
Internationella sektionen: Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap, Naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap och ekonomiprogrammet
Körsektionen: Naturvetenskapsprogrammet med körsångsprofil.
Samt Språkintroduktion.

Telefon: 076-123 80 39 (endast sms)
E-post: leah.coakley.nilsson@edu.stockholm.se

Välkommen!