Vi hjälper dig att hitta vägen till ditt mål

På Kungsholmens gymnasium finns två studie- och yrkesrådgivare. Här ser du vem du ska kontakta.

Svenska Sektionen och Musiksektionen

Emmy Sandberg

Studie- och yrkesvägledare för samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap, humanistiska programmet och naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap.

Du kan komma till mig med frågor om bland annat dina studier på gymnasiet, högskola och universitet, utlandsstudier och framtidsplaner med mera.

Jag finns på plan 2 (Elevhälsan) – passera den stora elevskåpshallen och ta sedan första dörren till vänster.

E-post: emmy.sandberg@stockholm.se

Välkommen!

International Section och språkintroduktion

Leah Coakley Nilsson

Studie- och yrkesvägledare för elever på samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap och naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap med undervisning på engelska.

Vad vill du göra i framtiden? Vill du studera, arbeta, resa? Vill du studera i Sverige eller utomlands? Hur går processerna till när man ska söka till högskolan? Har du frågor som rör dina studier nu samt framtida studier och yrkesval är du välkommen att kontakta mig.

Jag finns på plan 3 bredvid expeditionen.

E-post: leah.coakley.nilsson@stockholm.se

Välkommen!