Vi hjälper dig att hitta vägen till ditt mål

Under och efter gymnasietiden är det många val som ska göras inför framtiden. Ibland behöver du stöd och hjälp i den valprocessen. Vi hjälper till när du har funderingar kring program- och kursval, utbildning efter gymnasieskolan, frågor om arbetsmarknad och yrken samt behörighetsfrågor och komplettering. Dina behov och förväntningar är grunden i vägledningsarbetet och vårt syfte är att du ska få stöd att fatta egna väl underbyggda beslut i olika frågor kring utbildning och arbete i ditt fortsatta liv.

Hos oss får du hjälp att hitta information om studier och yrken och du är alltid välkommen med frågor eller att beställa tid för enskilt samtal. Vi kommer också ut till klasserna för att informera om sådant som rör studier och arbetsmarknad. Vi har studie- och yrkesvägledningsdrop-in utanför matsalen måndag, onsdag, fredag klockan 11:00 - 12:00.

På Kungsholmens gymnasium finns två studie- och yrkesrådgivare. Här ser du vem du ska kontakta.

Svenska Sektionen och Körsektionen

Emmy Sandberg

Studie- och yrkesvägledare för samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap, humanistiska programmet och naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap.

Jag finns på plan 2 (Elevhälsan) – passera den stora elevskåpshallen och ta sedan första dörren till vänster.

E-post: emmy.sandberg@stockholm.se

Välkommen!

International Section och Språkintroduktion

Leah Coakley Nilsson

Studie- och yrkesvägledare för elever på samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap och naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap med undervisning på engelska.

Jag finns på plan 3 bredvid expeditionen.

E-post: leah.coakley.nilsson@stockholm.se

Välkommen!