Jobba hos oss

Bildning för aktiv påverkan i en globaliserad värld är skolans vision. Våra prioriterade utvecklingsområden handlar om att skapa helhet i utbildningen för våra elever och att vara en lärande organisation. Vår organisation bygger på våra mål och därför arbetar lärarna i arbetslag kring eleverna. Varje elev har en egen dator. Vi förväntar oss att våra lärare använder datorn som ett naturligt redskap för att utveckla elevers lärande. Vi har en mycket aktiv elevkår och över fyrtio elevföreningar som sysslar med allt från samhällsfrågor till olika typer av skapande verksamhet.

Kungsholmens gymnasium erbjuder en mycket stimulerande lärandemiljö för både elever och lärare och är bland annat därför en av Stockholms allra mest populära och framgångsrika skolor.

Läs mer om läraryrket inom Stockholms stad på Pedagog Stockholm (extern länk).

Lediga tjänster

För att se samtliga lediga jobb inom Stockholms stad vänligen besök Jobba i stan (extern länk).

Kontaktpersoner för rekrytering

Jenny Rångeby, rektor, Svenska sektionen