Antimobbingteam

Vi som är med i antimobbingteamet är Erik Söderlind (lärare), Lotte Bellander (kurator)Lovisa Norlin (skolsköterska)Peter Sörensen (lärare) samt Gary Clarke (lärare).

Vi arbetar med de mobbingärenden på skolan som kommer till vår kännedom. Vi arbetar efter likabehandlingsplanen där det beskrivs hur vi går till väga.

Som elev är du välkommen att kontakta oss om du känner dig utsatt för kränkningar eller mobbning på skolan, du är också välkommen att kontakta oss om du upptäcker/tror/vet att någon annan av eleverna är utsatt. Kontakta den av oss som det känns bäst att kontakta!

Vi tar emot dig med respekt för din integritet och om du anmäler att någon annan blir utsatt så kan du vara anonym om det är viktigt för dig.

Välkommen att ta kontakt!